fredag den 16. september 2011

Hvem sagde dobbelthage???



Luca har travlt med at indhente Noah så han vokser og vokser. Han har anlagt sig en fin dobbelthage og har fået elastikker på benene. Da han var 5 uger vejede han 5 kg og var 55 cm. Jeg tror ikke han når helt op på 8 kg og 88 cm på mandag når han er 8 uger og skal måles og vejes af sundhedsplejersken - men mon ikke han er rundet de 6 kg?




Ud over at han er blevet chubby så er han også blevet meget bevidst - ikke bare om mad, men også om alle os der kigger på ham. Så han er begyndt at smile og sige de første rigtige lyde. Noah jublede her til aften da han var sikker på at Ildflammen allerede havde lært at sige "hej" til ham, men så fremmelig er han vist ikke. Tilgengæld har han allerede lært at skælde os ud - han græder ikke så meget, men skælder meget ud når han ikke gider at sove eller synes patterne kommer for langsomt på bordet!



Noah er stadig rigtig glad for at være storebror og elsker Luca Ildflamme, som han siger er hans bedste ven. Han træner ham i øjeblikket i at rulle rundt og ligge på maven... gad vide om det næste i træningsprogrammet er at give pote!

ZZZZzzzzzzzzz.......


Ingen kommentarer: